SHOP HIGH QUALITY FASHIONABLE ART PRINTS

ABOUT

Marlot (29) is vanuit haar passie de studie Insterior styling gaan volgen op de Hogeschool voor styling en vormgeving. Hierna heeft ze een ander pad gekozen.

Al ruim 3 jaar deelt ze haar leven met ruim 100K followers onder de naam Jolielot en weet als geen ander hoe de online wereld werkt. Echter is haar grote passie interieur en lifestyle en heeft daarom de knoop doorgehakt om haar werk als interieurstylise voort te zetten. Dit gecombineerd met een webshop en platform genaamd MAISON JOLIE.

 

LIEFDE VOOR PARIJS

Oprichter van Maison Jolie, Marlot Willems, heeft een grote liefde voor Parijs waar grotendeels haar inspiratie op het gebied van interieur vandaan komt. De kleuren van de stad, de oude architectuur, de typische Haussmann bouwstijl met hoge plafonds en ramen, de stijl van de Parisian vrouwen en de vele galerijen hebben haar al vanaf jongs af aan geïnspireerd. Zo gaat ze per jaar minimaal 4 keer naar deze stad om geprikkeld te worden en deze prikkels toe te passen op haar werk.

STYLE MAISON JOLIE

De stijl van Marlot als interieurstyliste is Parisan chique wat zich kenmerkt in neutrale teinten, rijke materialen zoals marmer, leer, kristal, brons en (donker) hout. Zo combineert ze klassieke basics met moderne vormen en meubelstukken wat het interieur elegant en gedurfd maakt. Verder werkt ze graag met neutrale kleuren en wisselt deze af met details in zwart en metallic kleuren in bijvoorbeeld lampen, kunst, lijsten etc. Op deze manier werkt ze met contrasten en voegt ze gelijk diepte toe.

 

 

Updating…
  • No products in the cart.
X