SCHELPEN ZIJN TRENDING!

Zeesterren, koraalrif en schelpen. Met ons hoofd nog op het strand zien we een trend die makkelijk toe te passen is in je interieur en outfit. Misschien is het de herinnering aan een mooie vakantie van de afgelopen zomer waardoor deze trend zo goed werkt. Lees verder om te zien hoe je dit zelf kan gebruiken in huis.

het zonnetje in huis

Schelpje erbovenop

Mocht je toevallig nog schelpen hebben liggen die je op het strand hebt verzameld, kan je deze op allerlei manieren gebruiken. Met een simpel zwart touw maak je er zo een ketting of armbandje van. Voor degenen onder ons die deze zomer geen strand hebben gezien, er zijn schelpen in overvloed online! Zoals de waanzinnig mooie, handgemaakte sieraden van Wald Berlin.

Home is where the shell is

Grotere schelpen kunnen ook heel goed gebruikt worden in huis. Gebruik ze bijvoorbeeld als bakje om je sieraden in te leggen. Verder zien we lampen met een standaard van koraal steeds vaker terugkomen. Op deze manier kun je de trend ook op langere termijn in je interieur verwerken en kun je ’s avonds met een boek op de bank het gevoel van die ene dag op het strand nog even vasthouden.
schelpen trend

Lekker kleurtje

Naast het letterlijk gebruiken van schelpen en koraal, zien we ook deze strandkleuren steeds meer terugkomen. Deze zorgen voor veel rust in huis en zijn makkelijk met elkaar te combineren. Combineer het met een mooi item in een koraalkleur en je bent zo weer in de vakantiesferen.

Oorbellen La perla brillante : Maison Jolie  

MaisonJolie

Leave a Reply

X